Guest User

Hi. I would like to know how to use stat_xview_slow_data.
While reading posts here, I found right the stat_xview_slow_data. But when I added the menu to search it, the result is not always 0.
Done.. [Summary] 
Elapsed Time: 0 ms 
XView Packet Count: 0
—————————————————— 
[Slow Application]
Done.. [Summary] 
Elapsed Time: 0 ms 
XView Packet Count: 0
—————————————————— 
I could only see like this:
[Slow Application]
even if I apply the response time as 0 sec or above, the result always comes as 0.

Done.. [Summary] 
Elapsed Time: 0 ms 
XView Packet Count: 0
—————————————————— 
I could only see like this:
[Slow Application]
even if I apply the response time as 0 sec or above, the result always comes as 0.

Done.. [Summary] 
Elapsed Time: 0 ms 
XView Packet Count: 0
—————————————————— 
I could only see like this:
[Slow Application]
even if I apply the response time as 0 sec or above, the result always comes as 0.Did I miss something? What should I do to use the contents above? Thanks.

Khalid Saeed

please make sure you notice the multiple modes like below. If not, you need to upgrade your JENNIFER server.
Application SQL Method name Connection Leak Fetch GUID File

Guest User

thanks for your answer. I checked on the mode and realized that there are only [application SQL method name]
from which version supports stat_xview_slow_data?
The current version is 4.6.0(2013-12-30).

Khalid Saeed

please make sure you notice the multiple modes like below. If not, you need to upgrade your JENNIFER server.
Application SQL Method name Connection Leak Fetch GUID File